Privat​

Lejeret for private lejere og udlejere​

Har du brug for professionel assistance inden for lejeret, yder Advokathuset Nordsjælland rådgivning og bistand i alle lejeretlige sager, herunder:

  • Forhandling og udfærdigelse af lejekontrakter

  • Lejereguleringer

  • Opsigelse eller ophævelse af lejekontrakter

  • Boligretssager

  • Huslejenævnssager

Vær dækket bedst muligt

Når en lejebolig skal udlejes, er der mange forskellige aspekter og juridiske forhold, der skal huskes og afdækkes for at både lejer og udlejer er dækket ind bedst muligt.

Når det drejer sig om lejeret og udlejning, kan der eksempelvis opstå problematikker omkring beregning og fastsættelse af huslejen, ligesom lejeaftalen kan blive ophævet uretmæssigt, eller der kan opstå uenigheder om vanrøgt eller misligholdelse af lejemålet.

Derfor er det yderst vigtigt, at der allerede fra start er udfærdiget en gyldig lejekontrakt, hvor alle aspekter er afdækket – og her kan vi hjælpe dig!

Vores kompetencer inden for lejeret

Vores kompetencer inden for lejeret dækker bredt, og gennem mange år har vi hjulpet såvel udlejere som lejere med alt fra lejekontrakter og lejereguleringer til assistance i boligretssager og huslejenævnssager.

Vores erfarne advokater har en dyb indsigt i lejeloven og er altid ajourført med nyeste reguleringer og viden inden for lejeret, ligesom vi har stor rutine i at føre retssager ved lejeretlige konflikter. Således kan vi sikre vore klienter den bedst mulige rådgivning og assistance samt en professionel håndtering på højeste niveau.

Ønsker du at vide mere om lejeret, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Du kan også kontakte en af vores specialister inden for lejeret:

Erik Turley

Jørn Haandbæk Jensen

Advokathuset Nordsjælland

​Medlem af Advokatsamfundet & Danske Advokater

CVR: 31471591

Kontakt os

​Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte, kan du benytte vores kontaktformular her.

mail@advokathus.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen

hverdage kl. 08.00 - kl. 15.00.