Erhverv​

Virksomhedsoverdragelser​

​Advokathuset Nordsjælland er din specialist i virksomhedsoverdragelser og yder rådgivning og bistand i forbindelse med overdragelse af virksomhed, aktier eller anparter.

Gennem mange år har vi repræsenteret købere såvel som sælgere af både mindre og mellemstore virksomheder landet over.

​Ved virksomhedsoverdragelser tilbyder vi bl.a.:

  • Udfærdigelse og forhandling af virksomhedsoverdragelsesaftaler, aktieoverdragelsesaftaler og anpartsoverdragelsesaftaler
  • Management buy-outs
  • Fusioner
  • Joint ventures og andre samarbejder
  • Due diligence
  • Ejeraftaler

Vi tilbyder rådgivning og bistand i alle former for virksomhedsoverdragelser, hvad enten det drejer sig om køb, salg eller kombination af virksomheder, ligesom vi også rådgiver inden for udvikling af forretningsmæssige strategier og videreudvikling af igangværende virksomheder.

​Juridiske forhold ved virksomhedsoverdragelser

Uanset hvilken type køb, salg eller virksomhedsoverdragelse det drejer sig om, er der mange juridiske forhold, der skal afdækkes i processen – og dette uanset om der er tale om en større virksomhed eller en mindre enkeltmandsvirksomhed.

Der skal eksempelvis foretages gennemgang af dokumenter i en due diligence eller andre juridiske forhold, som kræver en specialist på området.

Hos Advokathuset Nordsjælland har vi mangeårig erfaring og ekspertise inden for virksomhedsoverdragelser. Vi assisterer vore klienter i struktureringen af en eventuel due diligence, dokumenthåndtering og med deltagelse i forhandlinger, ligesom vi er behjælpelige med fastsættelse af forskellige vilkår og betingelser og klarlægning af eventuelle skattemæssige konsekvenser, hvis der er tale om et virksomhedssalg.

​Professionel håndtering ved virksomhedsoverdragelser

Virksomhedsoverdragelser kræver professionel håndtering og juridiske kompetencer på et højt niveau – og det får du hos Advokathuset Nordsjælland. Vi sikrer professionel assistance fra start til slut og afdækker alle områder inden for købet eller salget af virksomheden.

For mere information om virksomhedsoverdragelser, kontakt:

Jørn Haandbæk Jensen

Advokathuset Nordsjælland

​Medlem af Advokatsamfundet & Danske Advokater

CVR: 31471591

Kontakt os

​Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte, kan du benytte vores kontaktformular her.

mail@advokathus.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen

hverdage kl. 08.00 - kl. 15.00.