Dødsbobehandling, arveret, testamenter og fremtidsfuldmagt​

Advokathuset Nordsjælland i Hillerød yder rådgivning vedrørende testamenter, fremtidsfuldmagter, arveretlige problemstillinger og dødsbobehandling.

Vi bistår blandt andet ved behandling af dødsboer, herunder:

  • Udarbejdelse af åbningsstatus og boopgørelse, vurdering af aktiver og salg af fast ejendom
  • ​Generationsskifte
  • ​Repræsentation af arvinger ved arveret
  • ​Oprettelse af testamente.
  • Oprettelse af fremtidsfuldmagter.

Vi skaber overblik ved dødsfald

Når en nærtstående eller et familiemedlem afgår ved døden, er der mange gøremål og praktiske forhold, de efterladte skal tage sig af. Derfor kan det være svært også at have overskuddet til at bekymre sig om de juridiske aspekter ved dødsfaldet – og ofte kræver disse de rette kompetencer og erfaring.

Her kan vi som specialister i arveret, testamenter og dødsbobehandling skabe det nødvendige overblik og være med til at rådgive og vejlede i alle de spørgsmål, tvivl og juridiske problemstillinger, der kan opstå omkring afdødes efterladte dødsbo.

Nænsom behandling ved oprettelse af testamente

Advokathuset Nordsjælland har flerårig erfaring inden for såvel arveret og dødsboer som med oprettelse af testamenter og gennem årene har vi bistået efterladte med nænsom, professionel og kompetent behandling. Endvidere kan vi bistå med oprettelse af fremtidsfuldmagter.

Vi er behjælpelige ved både private dødsboskifter og ved bobestyrer, og vi sikrer altid, at der bliver taget udgangspunkt i den enkeltes behov – for når det drejer sig om arveret og testamenter, findes der ingen standardløsninger.

Kontakt os vedrørende dødsbobehandling, arveret og oprettelse af testamenter

​Ønsker du flere informationer, er du velkommen til at kontakte enten Erik Turley eller Steffen L. Andersen på telefon 48 26 23 0

Kontakt os i dag og hør nærmere​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

lillelogo

Advokathuset Nordsjælland 

​CVR: 31471591

Slotsgade 48

3400 Hillerød