Privat​

Familieret - Rådgivning og vejledning til private i Nordsjælland​

​Søger du en ekspert inden for familieret, er Advokathuset Nordsjælland det rette sted.Familieret er et de mest omfangsrige juridiske områder, der dækker over alle familieretlige forhold og problemstillinger. Vi yder rådgivning til alle private, og vi har især stor erfaring med de juridiske problemstillinger, når to personer vælger at indgå ægteskab eller registreret partnerskab, eller når de går fra hinanden i forbindelse med en skilsmisse eller separation.

Advokathuset Nordsjælland yder rådgivning til private vedrørende familieretlige forhold, herunder:

  • Adoption

  • Aftale om særeje (ægtepagter)

  • Faderskab

  • Forældremyndighed

  • Papirløst samliv

  • Samejeaftaler

  • Separation og skilsmisse

  • Bodeling

Vi yder professionel hjælp til alle personer, gifte som ugifte, forældre, arvinger, registrerede partnere eller andre personer, der har behov for juridisk støtte og rådgivning inden for familieret.

​Vi sikrer dig bedst muligt

De familieretlige regler og love er et kompliceret område, der er med til at regulere samlivsforholdet, hvad enten men lever i et ægteskab eller ej, og indeholder blandt andet forældreansvarsloven, ægteskabsloven og arveloven. Det er dog de færreste privatpersoner, der har et indgående kendskab til de forskellige regler og love, og det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i.

Advokathuset Nordsjælland er specialister inden for familieret, og vi er konstant opdaterede på den nyeste viden, de nyeste afgørelser og den nyeste praksis på området. Det betyder, at vi kan sikre dig bedst muligt og sørge for, at alle dokumenter og aftaler stemmer overens med lige præcis din situation og dine behov.

​Hør mere om familieret

Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis der fra start ikke er blevet taget stilling til sin formueordning eller fordelingen af blandt andet forældreansvar. Så tal med en advokat allerede i dag og bliv sikret bedst muligt.

For at høre mere om familieret og om, hvordan du sikrer dig og din familie, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 48 26 23 00, eller via en af vores specialister i familieret Erik Turley

Advokathuset Nordsjælland

​Medlem af Advokatsamfundet & Danske Advokater

CVR: 31471591

Kontakt os

​Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte, kan du benytte vores kontaktformular her.

mail@advokathus.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen

hverdage kl. 08.00 - kl. 15.00.