Erhverv​

Entrepriseret​

Søger du juridisk rådgivning i entrepriseret, er Advokathuset Nordsjælland den rette specialist. Vi yder rådgivning og bistand til alle aktører inden for bygge- og anlægsvirksomhed og har et indgående kendskab til alle aspekter af entrepriseret.

Vi har således indgående erfaring med rådgivning til bygherrer, entreprenører, rådgivere og leverandører, herunder:

  • Forhandling og udfærdigelse af entreprisekontrakter

  • Konfliktløsning i forbindelse med bygge- og anlægssager

  • Syn- og skønsforretninger

  • Retssager og voldgift

Alle aspekter inden for entrepriseret

Vores kompetencer dækker over alt fra bistand under selve entreprisens gennemførelse til byggeriets øvrige retsforhold, hvad enten det drejer sig om selskabskonstruktioner, moms og skat, tekniske leverancer eller miljø.

Vores rådgivning inden for entrepriseret kan ligeledes ske i forbindelse med finansiering og sikkerheder, ligesom vi har stor erfaring med at håndtere tvister og konfliktsager, hvor vi gennem årene har ført mange entrepriseretlige sager for voldgiftsnævnet.

Kompetent rådgivning

Entrepriseret kræver juridiske kompetencer på et højt niveau samt et indgående kendskab til hele entrepriseprocessen. Vores stærke position i branchen bygger til dels på en solid faglig ekspertise med kompetente specialister på området, og dels på vore mangeårige virke som juridisk rådgiver i flere og komplekse entreprisesager.

Med os som din juridiske ekspert i entrepriseret er du garanteret rådgivning på højt plan. Vores netværk blandt sektorens aktører er både bredt og stærkt, og vi kender ejendomssektoren og ved, hvad der rører sig, således vi er på forkant med branchens udvikling. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon 48 26 23 00 for at høre mere om entrepriseret.

Du kan også kontakte en af vores eksperter inden for entrepriseret, for yderligere information eller rådgivning:

Advokathuset Nordsjælland

​Medlem af Advokatsamfundet & Danske Advokater

CVR: 31471591

Kontakt os

​Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte, kan du benytte vores kontaktformular her.

mail@advokathus.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen

hverdage kl. 08.00 - kl. 15.00.