Jobopslag

Stillinger​

​Advokathuset Nordsjælland yder rådgivning til erhvervsvirksomheder og private indenfor alle væsentlige juridiske områder.

​Advokathuset Nordsjælland beskæftiger 10 medarbejdere, heraf 4 advokater. Advokathuset Nordsjælland har mange års erfaring i rådgivning til både erhvervsvirksomheder og private. Det er til hver en tid vores ambition at yde en engageret indsats på et højt fagligt niveau, så man som klient opnår det bedst mulige resultat på en smidig og effektiv måde.

Advokathuset Nordsjælland søger yngre advokat eller 3. års fuldmægtig

​Hvis du gerne vil være en del af et aktivt advokatkontor i Nordsjællands midtpunkt Hillerød, er denne stilling måske noget for dig.

​Advokathuset Nordsjælland yder rådgivning både til private og til erhvervsklienter indenfor mange juridiske områder, og du skal derfor have en vis erfaring i begge retninger. Derudover skal du også have lyst til at sætte dig ind i nye juridiske problemstillinger, når der er behov herfor.

Har du særlige interesseområder, vil der være mulighed for at arbejde videre med disse, og du vil få mulighed for selv at påvirke din udvikling i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere. Vores målsætning er nemlig også en fornuftig fordeling af sagsområderne blandt kontorets jurister.

​Vi lægger vægt på at yde en konkret og relevant rådgivning på et højt fagligt niveau. Du skal derfor hurtigt kunne analysere problemstillinger og veksle dem til brugbare løsninger for vores klienter.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, men du kommer også til at indgå i et samarbejde med kontorets øvrige jurister, hvor sparring og vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen. En del af dit arbejde vil være retssagsbehandling, og der vil være god mulighed for prøvesager.

​Stillingen ønskes besat med henblik på et langvarigt samarbejde, hvor vi altid respekterer en god balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt.

Løn- og pensionsforhold efter aftale.

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningsfristen er den 12. august 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende i ansøgningsperioden.

Ansøgninger/henvendelse rettes til:

Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48

3400 Hillerød

Att. advokat Jørn Haandbæk Jensen

jhj@advokathus.dk

Tlf. 48 26 23 00​

Advokathuset Nordsjælland

​Medlem af Advokatsamfundet & Danske Advokater

CVR: 31471591

Kontakt os

​Advokathuset Nordsjælland

Slotsgade 48, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte, kan du benytte vores kontaktformular her.

mail@advokathus.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen

hverdage kl. 08.00 - kl. 15.00.